10 let GoodCallu se neslo v duchu velkých oslav

Life in GoodCall

GoodCall letos slavil důležitý milník – 10 let od založení! A to jsme nemohli jen tak nechat být! Vedení GoodCallu oslavu pojalo opravdu ve velkém a pozvali své zaměstnance do malebného Mikulova, rodného města zakladatele Milana Nováka. Cílem bylo nejen oslavit úspěchy společnosti, ale také upevnit vztahy mezi kolegy napříč pobočkami. 

Oslavy odstartovaly 17. května 2024 dopoledne. Jak jsme zmínili hned na začátku – akce byla ve velkém stylu, takže se nemohlo slavit nikde jinde než na mikulovském zámku. Hned po příchodu na zámek čekalo GoodCalláky překvapení – zbrusu nový firemní merch! Klasické tričko nově doplnily stylové mikiny, které sklidily velký úspěch. Po uvítání jsme se vrhli na teambuildingové aktivity, které pro nás byly pečlivě připravené. 

Odpoledne se program rozdělil a každý si mohl vybrat aktivitu dle svého gusta. Cyklističtí nadšenci vyrazili na malebnou vyjížďku Pálavou, milovníci vína se oddali degustaci ve vinařství Lípa. Zájemci o historii se zúčastnili prohlídky města s průvodcem a milovníci přírody zdolali Svatý kopeček s výhledem a sklenkou lokálního vína v ruce. Poslední skupinka se pak vydala pod zem – na prohlídku jeskyně Turold

Večer jsme se opět všichni sešli na zámku u večeře. Následoval proslov našeho zakladatele a CEO GoodCallu, Milana Nováka, který pobavil i dojal všechny přítomné. 

Vrcholem večera byl pub kvíz a vyhlášení vítězů celodenního klání. Poté na nás čekala hudba, zpěv a tanec. O hudební doprovod se postarala místní Cimbálová muzika Klaret, která rozezněla zámek tradičními moravskými melodiemi. Cimbálovku poté vystřídala další místní kapela For People, která dostala všechny na taneční parket, který byl plný až do pozdních nočních hodin. 

Druhý den po vydatné snídani nastal čas opustit Mikulov a vydat se zpět do našich domovů v různých koutech země. Teambuilding v Mikulově nám ale bezesporu zůstane v paměti ještě hodně dlouho. Děkujeme moc za vydařenou akci a možnost potkat se s kolegy, které normálně vídáme jen online a těšíme se na další společné akce! 

gcl06869_1.jpg

publisher_2024_2fbd0bd9-ac82-4520-b4ae-9e92151475fb.jpg

gcl07070_1.jpg

publisher_2024_afc8b60a-4459-4e85-8c78-aa85b298fb21.jpg

gcl07187_1.jpg